BANDET

Out of Words har sine rødder dybt plantet i det sønderjyske musikliv. 
Klaus Kristensen og Thomas Sørensen var i starten af 1990’erne med til at grundlægge det velkendte sønderjyske kult-orkester ”Brøns Greatest”. I over 17 år har Brøns Greatest været med til de største fester i stort set hele Danmark. Blandt utallige arrangementer, blev der spillet koncerter til byfester, halballer og Open Air arrangementer, såvel som til private arrangementer i både lille og stor skala. Brøns Greatest nåede at være på plaketen med blandt andre: Big Fat Snake, Shubidua, Bamses Venner, Slade, Lars Lilholt, Poul Krebs, Johnny Madsen, Julie, James Sampson, Danser Med Drenge og mange mange flere. 
Brøns Greatest var kendt for altid at levere varen til festen – dvs. musik som alle kan danse til, kombineret med højt humør på scenen. 
Uanset om festen foregik til et privat bryllup eller foran 8000 mennesker til en Open Air koncert, blev publikum taget i den hule hånd med stort musikalsk engagement. 
En privat fan klub opstod, som kulminationen af de gode oplevelser som band og publikum havde sammen.

Sidst i 2009 valgte Brøns Greatest at stoppe på toppen, og et generationsskifte blev foretaget. ”Ungdommen” i orkesteret; Klaus, Thomas og senest nyankomne Rene Petersen, valgte at træde ud af bandet og forme Out of Words - med det ønske at søge nye musikalske udfordringer i fremtiden. De slog de kreative hoveder sammen, og fik igennem netværket opsøgt og hyret en ny bassist. Man var hermed rustet til at videreudvikle den succes som man havde skabt i Brøns Greatest.

Det nye 4-mands band Out Of Words, arbejdede intensivt i øvelokalet på at kunne toppe, og videreføre den primære ånd fra det gamle band; 100% LIVE musik med energi og engagement helt ud overscenekanten!
Konceptet med populær musik som alle kan danse til bliver fastholdt – glad dansemusik til alle aldersgrupper har 

vist sig at være en opskrift der ikke kan slå fejl!